CERTENERG
Din pasiune pentru performanta....energetica!

Proiectare Instalatii

Echipa noastra ofera proiectare instalatii pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile (termice, electrice, sanitare) si fazele de proiectare (PAC, PT, DE), la un standard ridicat de calitate.
 Intelegem importanta serviciului de proiectare si stim ca un camin cald sau un birou primitor incep fara indoiala cu o instalatie de incalzire functionala si performanta, de aceea proiectarea are un rol vital inca de la inceput.

 

Va oferim asadar proiecte de instalatii specifice cu un inalt randament, avand atat o perspectiva economica dar si una utila aferenta obiectivului dvs, pentru a nu plati in timp costuri suplimentare pentru incalzire.

 

Specialistii nostri va pot furniza cu maxima competenta si profesionalism planul de amplasare al radiatoarelor, ventilo-convectoarelor, respectiv al incalzirii in pardoseala, calculul si planul retelei de distributie, schema coloanelor, planul si schema de functionare a centralei termice etc.


Proiectarea de instalatii termice include solutii tehnice functionale si discrete pentru toate tipurile de imobile, case, vile, blocuri de locuinte sau spatii comerciale. Proiectele termice ce le oferim vizeaza furnizarea caldurii in conditii practice, igienice, fara inreruperi sau pierderi in sistem. 

 

Oferim clientilor servicii de consultanta si proiectare a instalatiilor termice, electrice si sanitare pentru diferite tipuri de cladiri.
   Pretul proiectarii se masoara la m2 de constructie, iar valoarea pe m2 variaza mult in functie de: destinatia si marimea imobilului; cerintele impuse pentru imobil; termenul de predare al proiectului.Ultima actualizare: 03.09.2015